Grozil mu je in razbil vrata

V sredo, 12. septembra, so zasavski policisti obravnavali kršitve reda in miru, tatvino in nekaj prometnih nesreč.

od Zasavc.net - 13. 09. 2018
Fotografija je simbolična. Foto: arhiv ZT

PP Zagorje

Policisti so na območju Trbovelj včeraj obravnavali kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo. Policisti bodo kazensko ovadili tudi osumljenega, ki je oškodovancu iz Kisovca grozil in mu poškodoval tudi vrata stanovanja. Policisti so v Kisovcu posredovali v nočnem času, ker je 32-letnik prišel do stanovanja 51-letnika, s katerim sta v sporu, in razbil steklo na njegovih vratih.

V Ravenski vasi so izdali plačilni nalog kršiteljici zaradi kršenja reda in miru v stanovanju. Prišlo je namreč do spora med najemnikom in najemodajalcem.

PP Trbovlje

Policisti so sprejeli prijavo o tatvini artiklov iz trgovine v vrednosti 30 evrov. Dopoldne so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med29-letnikom,kije nepravilno parkiral svoje vozilo, in 56-letnikom, ki jenatoz roko udaril po njegovem vozilu in ga poškodoval. Zaradi nepravilnegaparkiranjaso29-letnikuizrekli globo, zoper 56-letnika pa podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče. Zvečer so obravnavali prekršek, v katerem je 51-letnik žalil in senedostojnovedel do svoje hčerke.

PP Hrastnik

Ob 19. uri se je na Ojstrem zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik trikolesnika. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se pri padcu laže poškodoval. V nesreči je nastalo za okoli 500 evrov škode. Ob isti uri se je v Trbovljah zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je kolesar zaradi neprilagojene hitrosti padel ter se poškodoval. Kolesarja so odpeljali v trboveljsko bolnišnico. Na kolesu je nastalo za okrog 20 evrov škode.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 05. 11. 2018
Zasavc.net - 02. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net