Dišeče palčke za prostovoljne prispevke

V sredo, 10. januarja so se policisti v Zasavju ukvarjali z drobnimi prometnimi prekrški, prijavljeno krajo igralne konzole, zanimivo prijavo državljana Romunije in možaka, ki je ponujal dišeče palčke za prostovoljne prispevke.

od Zasavc.net - 11. 01. 2018

PP Zagorje ob Savi

Na Policijsko postajo ZagorjeobSavi se je zglasil občan ter naznanil cestno prometni prekršek in sicer, da je na Cesti zmage v Zagorju ob Savi nepravilno parkiran osebni avtomobil. Zaradi ugotovljenega prekrška so policisti izdali obvestilo o prekršku.

Na Policijsko postajo se je zglasil občan in naznanil, da mu je neznana oseba iz stanovanja 9. januarja odtujila igralno konzolo v vrednosti 150 evrov. V zvezi naznanjenega kaznivega dejanja tatvine policisti še zbirajo potrebna obvestila.

Popoldan so policisti na Izlakah obravnavali prijavljeno težavo državljana Romunije, ki je trdil, da ima pri pravni osebi težave glede plačila opravljenih storitev.

Policisti PPZagorje so po prijavi obravnavali moškega, ki je zbiral prostovoljneprispevkenanedovoljennačin in sicer tako, da je ponujal dišave (kot palčke, ki se jih prižge). Policisti so ugotovili prekršek, saj je oseba prostovoljne prispevke zbirala v nasprotju z določbami zakona. Za ugotovljeno kršitev so mu izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje

Prikontrolicestnegaprometaso v Trbovljah ustavili 20-letnega voznikaosebnegaavtomobila,kijevozil v času, ko mu je bila izrečen ukrepprepovedi pridobitve vozniškega dovoljenja. Na podlagi določil zakona so mu zasegli osebni avtomobil, podali bodo obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V Trbovljah je neznani voznik zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču z vzvratnim ogledalom trčil v nasproti vozeče vozilo in s kraja odpeljal, ne dabiseustavilindrugemuudeležencu nudil podatke oziroma obvestil policijo. Za neznanim voznikom še zbirajo obvestila.

PP Hrastnik

Malo po osmi uri so na PP Hrastnik policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom. V nesreči je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 28. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net