Dva pobega, kraja in nasilje

Zasavski policisti so se v četrtek, 11. januarja, ukvarjali s pobeglimi povzročitelji prometnih nesreč, pa tudi nasiljem v družini.

od Zasavc.net - 12. 01. 2018
Foto: TPK

PP Zagorje

V četrtek, 11. januarja, dopoldne so policisti pri izvajanju policijske naloge občanu zasegli predmete in snov, za katero sumijo, da je droga. Zaseženo bodo poslali na analizo.

Dopoldne se je na policiste obrnil oškodovanec, ki mu je nekdo ukradel denar iz denarnice. Policisti še zbirajo dodatna obvestila o naznanjenem kaznivem dejanju, svoje ugotovitve pa bodo posredovali pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu.

Popoldne so zagorski policisti na območju Trbovelj preiskovali prometno nesrečo. Ta se je zgodila pri tržnici, v njej je nastala materialna škoda, v njej pa je bila udeležena voznica z osebnim avtomobilom znamke Citroen C2, ki je s kraja pobegnila.

Popoldne so v Kisovcu kaznovali moškega, ki je hodil po sredini cestišča. Oškodovani Zagorjan pa je policistom prijavil, da mu je nekdo poškodoval lak na parkiranem vozilu.

PP Trbovlje

V poslovalnici Nove Ljubljanske banke na Trgu revolucije so 3. januarja našli bankovec za 50 evrov, ki čaka lastnika na Policijski postaji Trbovlje. Na policiste se je obrnila 44-Trboveljčanka in prijavila nasilje v družini s strani 36-letnega izvenzakonskega partnerja,ki so mu policisti izrekli prepoved približevanja oškodovanki. Zoper njega bodo podali tudi kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo. Ponoči so intervenirali v stanovanju, v katerem je razgrajala 59-letna občanka.

PP Hrastnik

V četrtek dopoldne se je v Hrastniku zgodila prometna nesreča, v kateri je iz tovornega vozila na osebni avto padel cement in na vozilu povzročil za okrog 300 evrov škode. Voznika tovornega vozila še iščejo.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 28. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net