60-letna voznica povozila 64-letno peško

Od 9. do 11. marca so policisti so na območju Zasavja obravnavali več prometnih nesreč.

od Zasavc.net - 12. 03. 2018
Foto: TPK

PP Trbovlje

V petek, 9. marca, okrog 18.30 se je v Trbovljah, v križišču ulice Trg svobode in Ulice 1. junija pripetila prometna nesreča zaradi izsiljevanja pešca na prehodu. V nesreči sta bili udeleženi 60-letna voznica osebnega vozila in 64-letna peška, ki je v nesreči utrpela hude telesne poškodbe.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

PP Hrastnik

V petek, 9. marca, ob 7.50 uri so bili policisti obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanje tuje stvari, neznani storilec je poškodoval klimat za ogrevanje. Z navedenim dejanjem je lastnika oškodoval za 1.000 evrov.

V soboto, 10. marca, okrog 7.00 ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Pri trku je nastalo za okoli 400 evrov škode. Malo pred osmo uro pa so bili policisti obveščeni o poškodovanju osebnega vozila. Ugotovili so, da je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval osebni avto in s tem lastniku povzročil za okrog 200 evrov škode.

PP Zagorje ob Savi

V petek, 9. marca, sta se zgodili dve prometni nesreči zaradi divjadi na cesti. Policisti raziskujejo prometno nesrečo, ki se je zgodila enkrat od 8. do 9. marca na parkirišču, povzročitelj, ki je trčil v avto oškodovanega, pa je s kraja pobegnil. V nesreči je nastalo za 200 evrov škode.

V soboto, 10. marca, dopoldne so policisti izdali obvestilo o prekršku obiskovalcu tržnice, ker je tam nepravilno parkiral avto, občan pa je to prijavil policiji. Policisti zbirajo tudi podatke o kršitelju, ki je enkrat od 9. do 10. marca ukradel sprednjo registrsko tablico z vozila oškodovanca. V soboto so policisti posredovali tudi zaradi spora v zasebnem prostoru. Ukrepali bodo po vseh zbranih obvestilih. Na glavni cesti Zagorje – Litija se je zgodila prometna nesreča z manjšo škodo, za katero je bilo krivo padajoče kamenje. Okrog 100 evrov škode je nastalo tudi v prometni nesreči, ki se je zgodila ponoči na glavni cesti Zagorje – Trbovlje in katere povzročitelj je pobegnil.

Zvečer so policisti izrekli ukrep občanki, ki je v stanovanjskem bloku na območju Zagorja motila sosede s preglasno glasbo. 


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 28. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net