Začela se je motoristična sezona

Ker se je začela motoristična sezona, so iz Policijske uprave Ljubljana udeležence v prometu opozorili na posebno previdnost in upoštevanje cestno prometnih predpisov. Za motoriste pripravljajo tudi preventivno obarvane prireditve, kakršna bo v soboto, 14. aprila, tudi v Trbovljah.

od Zasavc.net - 13. 04. 2018
Foto: Aleš L. Gulič

Ustrezna priprava na motoristično sezono je, pravijo na PU Ljubljana, izjemno pomembna, saj psihofizična kondicija motoristov po dolgi zimi gotovo ni več na enaki ravni kot ob koncu sezone. V ta namen so policisti po državi pripravili preventivne prireditve, na katerih bodo skupaj s predstavniki drugih institucij in motorističnih klubov motoristom svetovali, kako poskrbeti, da bo vožnja z motorjem prijetna in varna.

Takšna preventivna prireditev bo v soboto, 14, aprila, med 10. in 14. uro tudi v Zasavju. Organizira jo ZŠAM Trbovlje na asfaltiranem igrišču ob stavbi Občine Trbovlje. Na dogodku bodo z motoristi svoje izkušnje delili tudi gasilci in policisti. Policisti Postaje prometne policije Ljubljana bodo na postavljenem poligonu predstavili prvine varne vožnje z motornim kolesom, kot so osmica, slalom med stožci, varno ustavljanje, pravilno usmerjanje pogleda in vse prevečkrat pozabljeno pravilno držo rok in nog. Prisotni si bodo lahko ogledali tudi vozilo z videonadzornim sistemom Provida.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 28. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net