Spori, nasilje, napadalni pes

Zasavski policisti so imeli ta konec tedna kar nekaj dela.

od Zasavc.net - 14. 05. 2018
Foto: arhiv ZT

PP Zagorje

Policisti so bili obveščeni, da občan koplje po prijaviteljevi parceli. Na kraju so prijavitelja napotili na zasebno tožbo.

Išče se registrska tablica LJ HP-323, ki jo pogreša občanka. Patrulja je občanu zasegla mlinček, v katerem je bila neznana snov, ki bi bila lahko prepovedana droga. Po analizi snovi sledi hitri postopek prekrškovnega organa.

Občan je prijavil tatvino kolesa, znamke MTB Extreme pro, črne barve. Za storilcem policisti zbirajo obvestila. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Patrulja je občanu zasegla snov, za katero sumi, da je prepovedana droga. Po analizi sledi hitri postopek prekrškovnega organa.

V gostinskem lokalu v Zagorju je gost lokala zmerjal drugega gosta. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Patrulja je bila obveščena, da je prijavitelja udaril občan. O zadevi še zbirajo obvestila.

Zagorski policisti so posredovali tudi v Domžalah, kjer sta dva moška večkrat udarila občana. Zadevo bo prevzela pristojna policijska postaja.

PP Trbovlje

V petek, 11. maja, se je v Bevškem zgodila prometna nesreča z manjšo poškodbo udeleženega. Zvečer so policisti intervenirali zaradi kršitve v zasebnem stanovanju, pri čemer sta se zaradi premoženja sporekla bivša zakonca, v prepiru pa je občanka udarila bivšega moža. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

V soboto, 12. maja, zvečer je občan na relaciji Čeče - Podmeja z vozilom zapeljal v jamo in poškodoval pnevmatiko.

Pred trgovskim centrom so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru. Na kraju je patrulja ugotovila, da je mladoletni občan žalil in vpil na mlajši par. Policisti bodo podali obdolžilni predlog.

V nedeljo, 13. maja, je občan naznanil, da mu je neznanec preko noči razbil stransko okno objekta, vstopil vanj, ga preiskal, vendar ni ničesar odtujil. Policisti so opravili ogled kraja in za storilcem še zbirajo obvestila. Materialna škoda na objektu je ocenjena na okrog 100 evrov.

Policisti so prejeli obvestilo občanke, da jo je na dopoldanskem sprehodu na mestni ulici v Trbovljah napadel pes in jo popraskal ter ji strgal majico. Policisti so lastnici psa izdali plačilni nalog

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 15. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 11. 10. 2018
Zasavc.net - 09. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net